Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Mit rövidít a KFC és mit...

Distance10 kérdése:

Mit rövidít a KFC és mit jelent az magyarul?

Figyelt kérdés
2011. okt. 24. 17:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
32%
Kérdezd meg Cartmant:)
2011. okt. 30. 08:16
 12/22 anonim válasza:
53%

A jelentése K*rva finom csöcsök.....

Az angolszász ver eredetű rövidités a KFC,a K*rva Finom Csöcsök rövidűlését foglalja magába...

Másnevén a királynő fenomenális combjai,vagy a kényeztetés fergeteges csiklója,avagy a kellemes fingal csiklandoz színonimákat foglalhatja magába.Továbbá idetartozhat még a kényelmes fenék cammogás és a kivérhedt farok csavargó....Szoval az angolszász ver eredetű szó jelentése tehát a k*rva finom csöcsök,mely a KING FUCK CHIKEN(király f*sz csirke)Kellemes leves morajlás eredetéből jött létre..!!

2011. okt. 31. 23:38
 13/22 anonim ***** válasza:
94%

[link]

A KFC (teljes nevén Kentucky Fried Chicken) egyike a világ legnagyobb gyorsétteremláncainak. A éttermek fő profilját a csirkehús felhasználásával készült ételek képezik, amiket évtizedek óta azonos recept alapján készítenek

2011. okt. 31. 23:55
 14/22 anonim ***** válasza:
a masodik valaszado rosszul tudja!!!!!!!
2011. nov. 2. 13:55
 15/22 anonim ***** válasza:
az elozo voltam,bocs a harmadik valaszado tudja rosszul(a masodik is) mert ez egy rovidites.
2011. nov. 2. 13:57
 16/22 anonim ***** válasza:
k*rva finom csirke
2012. máj. 28. 16:19
 17/22 berfer válasza:

[link]

Kunsági Füstölt Csirke

2015. nov. 6. 17:59
 18/22 anonim ***** válasza:

Még annak idején amikor megjelent a tv-ben az első néhány ilyen KFC reklám, akkor rákerstem a neten, de csak az az egyetlen találtat volt, hogy "Kispályás Football Club".

Elég valószínütlennek tűnt, de akkor még nem terjedt el az eltérő, újabb jelentése.

2015. nov. 7. 06:55
 19/22 anonim válasza:

Kib*szott F*S csirkeláb

XD

2016. dec. 6. 20:55
 20/22 anonim ***** válasza:

Amikor először megjelent ez a rövidítés, akkor még én sem tudtam és a neten is csak a Kispályás Foci Klub jött be egyedüli találatként. Aztán később tele lett a net a másik jelentésével is.

Egyébként meg...:

[link]

2016. dec. 6. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!