Mit rövidít a KFC és mit jelent az magyarul?
A jelentése K*rva finom csöcsök.....
Az angolszász ver eredetű rövidités a KFC,a K*rva Finom Csöcsök rövidűlését foglalja magába...
Másnevén a királynő fenomenális combjai,vagy a kényeztetés fergeteges csiklója,avagy a kellemes fingal csiklandoz színonimákat foglalhatja magába.Továbbá idetartozhat még a kényelmes fenék cammogás és a kivérhedt farok csavargó....Szoval az angolszász ver eredetű szó jelentése tehát a k*rva finom csöcsök,mely a KING FUCK CHIKEN(király f*sz csirke)Kellemes leves morajlás eredetéből jött létre..!!
A KFC (teljes nevén Kentucky Fried Chicken) egyike a világ legnagyobb gyorsétteremláncainak. A éttermek fő profilját a csirkehús felhasználásával készült ételek képezik, amiket évtizedek óta azonos recept alapján készítenek
Még annak idején amikor megjelent a tv-ben az első néhány ilyen KFC reklám, akkor rákerstem a neten, de csak az az egyetlen találtat volt, hogy "Kispályás Football Club".
Elég valószínütlennek tűnt, de akkor még nem terjedt el az eltérő, újabb jelentése.
Amikor először megjelent ez a rövidítés, akkor még én sem tudtam és a neten is csak a Kispályás Foci Klub jött be egyedüli találatként. Aztán később tele lett a net a másik jelentésével is.
Egyébként meg...:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!