Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Ennél nattót? (A kérdés mező...

Ennél nattót? (A kérdés mező tartalmazza a kérdésed, ne a magyarázat! )

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. aug. 10. 17:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

HAHA vagy a pacal a majkrem sem valami guszti...

Ja amugy lehet h ettem mar natto-t de akkor egy grillerzos helyen voltunk es egy kis "teszta" zacskoban megsutottek. Es nagyon finom volt rendeltem is belole meg de "kifogyott" . amugy ezt reggelire eszik, allitolag nagyon egeszseges. Rothasztott szojabab nyers tojassal.

Azert meg tudom erteni ha valakit nem vonz :D

2011. aug. 10. 23:25
 12/17 anonim válasza:
100%
Én már ettem. Nem olyan vészes, mondjuk látványra és főként szagra valóban undorító, de kint nagyon imádják, baromi olcsó, és nagyon egészséges.
2011. aug. 21. 23:05
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Kipróbálnám. Hogy aztán megenném-e, azt nem tudom. :D
2011. aug. 22. 13:43
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Kevdes első! Nem csak a kínaiak/japánok/ázsiak ezsnek meg mindent szart.... minden népnek meg van a maga étel különlegessége... (Pl a svédeknél a Surströmming alias poshasztott hering; az amcsi nutraloaf alias börtön kenyér; az olasz casu marzu alias kukacos sajt; a fülöszigeteki balut- 17 napos tojás csibével; a skót huggies, nah és persze a magyar pacal.....)
2011. aug. 24. 22:03
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! Figyelmedbe ajánlanám a II. kerületben található Kapy utcai Japán és Korea élelmiszerboltot. Nekem ott sikerült beszereznem.

A szaga, mint az állott szemét, az íze meg olyan mint a szaga. Ragacsos, nyálkás és nem valami könnyű lenyelni. Mustárral, szójaszósszal és újhagymával kell összekeverni (a japánok nyers tojást is tesznek bele). Bár létezik másfajta elkészítési mód is. Egyenlőre még nem vagyunk barátságban. Megpróbálom kikísérletezni az interneten lévő elkészítési módok alapján, hogy miként változtatható ehetőbb állapotúvá ez az egyébként nem fehér embernek való étel.

Mellesleg nagyon sok vitamin van benne (bár ez engem nem hatott meg).

2011. szept. 11. 10:52
 16/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod, ha majd Pesten járok, oda feltétlenül benézek.
2011. szept. 11. 11:26
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát sok sikert hozzá! ;)

Mellesleg én annyira nem irtózom a rossz szagú ételektől (csak akkor ha romlott). Nagyon kedvelem pl. a pálpusztait is. Szerintem a nattó a japánok pálpusztaija. Mondjuk próbáld meg úgy lenyelni a pálpusztait, ha sűrű takonnyal nyakon öntik. Ugyanis ez a nattó. De hát ízlések és pofonok. :)

2011. szept. 11. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!