Mely nemzet ételeit kedveled? És mely a kedvenc hazai ízed?
Kedvenc hazai:
-koviubi
-toltottkaposzta
-vadas gomboccal
-halaszle
-turosbukta
Kedvenc kulfoldi:
-sushi (a nyers tonhalas a legjobb)
-gyudon Ez is japan marhahusosos fincsi
-Hitsumabushi jap es angolna rizzsel
-zoldtea fagyi
-takoyaki jap polipos gomboc
&
ezen kivul szeretem a curry-t(nem mindegyiket) es mindig ki akartam probalni a torok kajakat is sok jot hallottam roluk.
asszem ez thai kaja:kokuszos rakleves chilivel elso hallasra borzalmasnak tunik de nagyon finom!
Es pesze sutik franciaorszagbol, csak jo lehet:D
Thai és olasz konyha.
Magyar kaja: lecsóóóó!!!
Japán konyha, és ezen belöl a Sushi a favorit.
Francia konyha, eszméletlenül jó föleg a friss hal, és tenger gyümölcse készítmények.
Magyar konyha: Gulyás, Rakott krumpli, Erdélyi káposzta, Tatárbeefsteak, Hortobágyi húsos palacsinta
A görög konyha nagyon ízletes. Rengeteg zöldséget és gyümölcsöt fogyasztanak, így egészséges is. A kedvencem a gyros tzatzikivel és fetával. Persze az, amit Görögországban készítenek. :)
Magyar ételek: lecsó, mindenféle rétes(favorit a túrós), túró rudi, betyár szelet (darált csülök és füstölt sajt csirkehúsba gönygölve és kirántva), töltött káposzta, paradicsomos káposzta
Magyar étel totál kedvenc barkó étel a túrós-tejfölös ganca :o)
Viszont most nem eszek túl gyakran, ám mdódfelett preferálom a japán konyhát ( és nem csak a szusit), valamint a kínaiból párat :o)
Olasz!
Hazaiból a különböző kenyérlángosok, a lecsó és anyukám bablevese. :)
A görög konyhát imádom! A görög saláta a kedvencem, hozzá egy kis tintahal vagy polip... nyammm! De a muszaka is isteni!
Ezen kívül az olasz ételeket is imádom, és az itthoniak közül a húsleves, palóc leves, rántott csirke visz mindent!
Az olasz konyha nagyon jó.A francia se rossz!
Hazai: lecsó..hát az nagyon jóóó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!