Ettetek már szürke marhát? Ha tipikus magyar ételek kerülnek szóba, miért nem fér közéjük szürke marhából készült étel?
Íze a klasszikus marhahús (jó minőségű, nem selejt tehén) ízéhez hasonlít, mivel pont olyan.
Inkább az állaga egyedi.
Summa summárum, csodát ne várj tőle, meg merem kockáztatni, hogy nem fogsz lényegi különbséget érezni. De egyszer ki kell próbálni, már csak azért is, mert hungarikum.
Egyszer egy társaságnak volt a kívánsága a bélszín, ők még ilyet nem ettek. Ok. Közöltem, hogy kissé mélyebben kell a buxába nyúlni, de megoldható a dolog. Vesepecsenye beszerez, bepácol, elkészít, valamilyen raguval, gyönyörű médiumra sütve. A ragut ráhalmoztam a tál alján lévő húsra, és a nép elé adtam, várva a hatást.
Derekasan eszik mindenki, egyszer valaki megkérdezi, hogy nagyon ízlik, de hol van a bélszín? Ugyanis az ő olvasatukban a bélszín a fagyasztott bélszínes rolót jelentette.
Nekem újdonság lesz, mert marhát sem ettem még. Tehát mindenképpen új ízt várok a disznóhoz és csirkéhez képest:)
Bélszínes story durva. Azért a fagyasztott cucc nagyon más:)
Nagyon köszönöm az infót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!