Afrikában tényleg éheznek?
Hohó de még mennyire. De ez most milyen kérdés? Mint a volt-e holdraszállás? Máshogy nem tudom értelmezni ha arra kérdezel rá hogy a hírverés amit látsz az valódi-e.
Nem a magyar kormány találta ki hogy te jobban dolgozz.
Ha érdekel le tudom írni hogy mi a szegénység oka (mert úgy látom itt - már bocsánat de - alapvető félreértések vannak, pl. Oz kérdése borzasztó naívnak tűnik). HA érdekel.
Vree, nem naivnak szantam, tudom mi az hogy Afrikaban ehezni. 4 evet eltem ott.
Csak probalok filozofialni ezen a termeszetes evesen, anyugati koversegen, es vegul is hogy legtobb afrikai min is el, ami sok "kutato" szerint jobb, mint amit mi eszunk, jobb az egeszseguk, taplalkozasuk.
Egyebkent, akkor ehhez a kerdeshez azrt is hozza kellene fuzni, hogy miert is eheznek. Tobb milliard dollart adomanyoznak nekik, az allamuk hova rakja a penzt. Tudjuk, legtobbnek nagy lfelfegyverkezese van, mig az orszagok lakoi eheznek.
^Melyik országban? :)
Azért mondom hogy naív mert a te számodra most is adottak a természetes táplálkozás lehetőségei, max egy kicsivel többet fizetsz. De ha minimálbéren élsz akkor is meg tudod venni a steril kaját, amivel lehet hogy 1-2 évvel kevesebbet élsz, de mégis, a minimális szükségleteidet el tudod látni. Ami a legfontosabb, minden gyárilag ellenőrzött és steril, amit gyakorlatilag fillérekért megkapsz. Lényegében mindent megkapsz itt amit egy afrikai megkaphat és kisebb fáradtság árán.
Az olcsó kaja okozta kövérségért lehet hogy felelőssé tehető az olcsó rossz kaja elterjedtsége, de szerintem ugyanannyira az egyén apátiája vagy tájékozatlansága is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!