Valaki tud egy jó sárgatúró receptet?
Figyelt kérdés
Ilyen volt leírva abba, amit találtam: ízlés szerint cukor... pfff, honnan tudjam, hogy az mennyi, ha először csinálok ilyet?!
Amúgy 5 tojásból szeretném, ahhoz ugyanannyi dl tej kell, de csak ennyit tudok.
Előre is köszönöm a segítséget, kellemes húsvétot mindenkinek:)
2011. ápr. 24. 11:01
1/5 anonim válasza:
igen kóstolgasd,ahogy neked izlik úgy lesz jó :D mindenkinél más
2/5 anonim válasza:
Beirtam a gogliba, mert kiváncsi voltam. 10 tojáshoz ir 1 liter tejet. Tehát az 5 tojásodhoz elég fél liter. Cukor szinte elhanyagolható, mert ez inkább sajt jellegű étel lesz, és sonkához eszik. Nekem az tetszett a legjobban, ami sós, fokhagymás, és borsos. De lehet édesség is a sárgatúró -cukorral, citromhájjal, mazsolával stb. 5 tojáshoz olyan 10 dekát tennék cukorból. De tényleg meg kell kóstolni.
3/5 A kérdező kommentje:
én édességnek szánom, sonkaszerű dologból van már elég. és NAGYON köszönöm, hogy végre egy normális választ kaptam:D
2011. ápr. 24. 11:58
4/5 anonim válasza:
Én igy csinálom:
10 tojás
1 l tej
1 csomag vanilia
2 evőkanál cukor
Mikor már fől a tej, akkor beleteszed az előzőleg cukoral elkavart (nem felvert) tojást, és kicsi lángon néha megkavarva 15 percig főzöd.
5/5 anonim válasza:
Mi olyan 6 evőkanál cukorral szoktuk 12 tojáshoz, 2 literhez talán. Bár nem én szoktam csinálni, ha nem jó, akkor este még korrigálom. XD
Mi édesen szoktuk, sonka, kalács, tojás mellé, teljesen jó. ^^ És a fenét lesz sajtszerű, inkább túró. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!