Hol tudnék UMEBOSHI szilvát venni?
Figyelt kérdés
Ha minden igaz ez nagyon jó az izületes megbetegedésekre. A püré nem érdekel, magára a gyümölcsre lenne szükségem.2011. ápr. 15. 12:21
1/4 anonim válasza:
konkrétan nem tudom, de pl. bioszallito.hu itt tudsz rendelni egyébként nem tudom, hogy hol árulnak ilyet
2/4 anonim válasza:
Pesten van néhány ázsiai, főleg japán élelmiszereket árusító hely, keress rájuk, amit pontosan tudtam, az már bezárt sajnos. Lehet, hogy más nagyvárosokban is akad. De a teszkóban nem fogsz találni, az tuti. :S
3/4 anonim válasza:
Lehet h valami mast kene keresned az izuletekre a tesom kostolta azt mondta nagyon szar. Mondtam h nem baj azert szeretnem tudni milyen , erre bedobta a kukaba es azt mondta hidd el nem akarod tudni. :D
Ha kiprobaltad majd ird meg milyen volt, maig kivancsi vagyok ra. Remelem segit majd egy darabig biztos enni kell h hassson talan evekig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!