Hol lehet mentalevelet venni mojito koktélhoz?
Figyelt kérdés
2011. okt. 4. 23:35
1/10 A kérdező kommentje:
Budapesten :)
2011. okt. 4. 23:36
2/10 anonim válasza:
Nagyobb élelmiszerüzletekben szokott lenni cserepes fűszernövény. (Tesco, CBA-ban is láttam már, és hasonló helyeken.)
3/10 A kérdező kommentje:
Akkor termesztek :). Köszi a választ. Holnap utánajárok a drágának :)
2011. okt. 4. 23:46
4/10 anonim válasza:
szia!
Amúgy egy nagyobb zöldségesben is árulnak :)
5/10 anonim válasza:
Egyébként a termesztéssel nem mondtál hülyeséget, mert jó időben a menta úgy nő minden gondozás nélkül mint a gaz.
6/10 anonim válasza:
Hát nem tudom mennyire nő, mint a gaz, nekem sikerült 2 cserepes mentát megölnöm...nem locsoltam minden nap míg anyámék 5napot odavoltak:DD
7/10 anonim válasza:
Nálunk az étterem mögötti kis füves részen elültettünk 3 tövet, pár hónap múlva rengeteg lett.
8/10 anonim válasza:
fűszerboltban és utána ki is ültetheted szabad földbe, akkor szépen bokrosodik, azaz szaporodik. Én így tettem és most mindég van friss menta a kertemben.
9/10 anonim válasza:
májusban elhoztam 1 tövet unokatesóméktól, szeptemberben pedig már fűnyíróval kellett irtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!