Hol tudnék kaprigyümölcsöt vásárolni?
Figyelt kérdés
Az interneten már sok helyen kerestem, de kapribogyón kívül semmit sem találtam. Mivel a kapri termése is bogyó és a bimbóját is bogyónak hívjuk, így igencsak gondban vagyok, mikor rá szeretnék keresni a neten.
Itt van egy példa arra, hogy mit is keresek:
Tehát kérem, ha valaki tudna segíteni, milyen boltban tudnám ezt beszerezni, akkor annak előre is megköszönném!
2011. febr. 18. 17:18
1/3 anonim válasza:
Igazán sokat nem tudok segiteni, de egyrészt valószinüleg csak konzervet találhatsz esetleg, frisset biztos nem, de azt sem tudom, hogy hol.
Viszont esetleg segit, ha kapri-alma, illetve kapri-uborka néven keresed, ugyanis ilyen nevei is vannak.
2/3 anonim válasza:
Esetleg kérdezd meg a blog iróját, hoyg ö honnan vette.
3/3 anonim válasza:
Ezzel nem hiszem h segítek, de Ausztriában lehet kapni minden Merkurban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!