Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Hol tudok Dr. Peppert vásároln...

Hol tudok Dr. Peppert vásárolni Budapesten, legalacsonyabb áron?

Figyelt kérdés
Ilyen 2 literes kiszerelések is érdekelnek, és többet is vennék.:D Árat írjatok ha tudtok!
2011. márc. 26. 16:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Sajna csak kicsit láttam, de abban a boltban lehet van nagyobb is.

Móricznál a 6-os végállomásától 2 sarokkal visszább egy sarki alagsori abc 10-ig van nyitva ott láttam Dr Peppert eddig csak Magyarországon...

2011. márc. 28. 02:43
 2/7 anonim ***** válasza:
A Culinaris-ban 2 liter 990 ft.
2011. ápr. 2. 15:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Csaaaak? Az tök olcsó:O Köszönöm!!
2011. ápr. 2. 15:42
 4/7 anonim ***** válasza:

nekem nem izlik a dr pepper meg rohadt drága

régebben láttam a keleti környékén egy boltba fél literest

2011. ápr. 8. 18:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Csak megsúgom,hogy van olcsó változata amit lengyelben gyártanak, ugyanezen a néven, szóval hamisítják. Az eredeti drága, én Debrecenben 0.5 l műanyag üvegest 380 ft-ért láttam. (ha jól emlékszem, de lehet hogy 480 volt)
2011. ápr. 9. 20:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Amit az első írt, ott voltam én is, ott fél liter 370 ft. Meg van 3.00 literes is, de annak az árára nem emlékszem.
2012. máj. 24. 12:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Na hát, azt akartam írni, hogy 0.33 literes :D
2012. máj. 24. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!