Hol tudok Dr. Peppert vásárolni Budapesten, legalacsonyabb áron?
Figyelt kérdés
Ilyen 2 literes kiszerelések is érdekelnek, és többet is vennék.:D Árat írjatok ha tudtok!2011. márc. 26. 16:32
1/7 anonim válasza:
Sajna csak kicsit láttam, de abban a boltban lehet van nagyobb is.
Móricznál a 6-os végállomásától 2 sarokkal visszább egy sarki alagsori abc 10-ig van nyitva ott láttam Dr Peppert eddig csak Magyarországon...
3/7 A kérdező kommentje:
Csaaaak? Az tök olcsó:O Köszönöm!!
2011. ápr. 2. 15:42
4/7 anonim válasza:
nekem nem izlik a dr pepper meg rohadt drága
régebben láttam a keleti környékén egy boltba fél literest
5/7 anonim válasza:
Csak megsúgom,hogy van olcsó változata amit lengyelben gyártanak, ugyanezen a néven, szóval hamisítják. Az eredeti drága, én Debrecenben 0.5 l műanyag üvegest 380 ft-ért láttam. (ha jól emlékszem, de lehet hogy 480 volt)
6/7 anonim válasza:
Amit az első írt, ott voltam én is, ott fél liter 370 ft. Meg van 3.00 literes is, de annak az árára nem emlékszem.
7/7 anonim válasza:
Na hát, azt akartam írni, hogy 0.33 literes :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!