Ismerik külföldön is a somlói galuskát?
Figyelt kérdés
2007. jún. 3. 22:52
1/11 anonim válasza:
Én még sehol sem találkoztam vele, talán rokonai azért lehetnek.
2/11 anonim válasza:
nalunk olaszban nincs es nem is ismerik
3/11 tade válasza:
nincs, de van tiramisu, meg pandoro meg panettone.....de azert a somloi galuska az somloi galuska :DDD ES HIANYZIK!!!!!!
4/11 anonim válasza:
Usa - negatív
Egyszer csinaltam valami hasonlót, de nekik "túl sok az íz" benne
5/11 anonim válasza:
Szia!
IGEN ismeros Szerbiaban!nagyon finom!!
6/11 anonim válasza:
Igen!Romaniaban legalabb is itt( Artandhoz kozel) ismerjuk es nagyon szeretjuk.A multkor mire eszre vettem a ferjem megette az egeszet es meg csak meg sem tudtam kostolni. :).mire 1 adag duzzogas utan hozott a pekhazbol....de az nem az igazi .
7/11 anonim válasza:
Itt Németországban sincs,sajnos!
8/11 anonim válasza:
Kanadaban van,persze magyar etteremben. Es sok kanadai,kinai szereti is.
9/11 anonim válasza:
Burgenlandban csipázzák, és minden második, meg is merne rá esküdni, hogy echte österrreichische Spezialität!
komolyra forditva a szót-bötüt , Bécsig ismerik de van a ki már tulbonyolitja. van egy hej , kérheted rummal, rum nélkül, mazsival annélkül, dióval -annélkül, csokiszószról , tejszínhabról nem is beszélve...
10/11 anonim válasza:
Erdélyben ismerik és a vargabélest is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!