Igaz, hogy a Mig-Mac menűben levő "husi" porból van?
"Hülye magyar meg is érdemli"
Mert szerinted külföldön hogy van? Elárulom mi még le vagyunk maradva.
Kedves kérdező, nem tudom, hol hallotad ezt a hülyeséget.
Biztos tudomásom van arról, hogy 100%-os marha csirke,vagy sertés húst használnak. Az ilyen nagy étteremláncoknak nagy bukta lenne ha gagyiból állítanák elő a termékeiket. Szigorú ellenőrzéseket kapnak folyamatossan mindig és mindenhol.Az hogy máshol mit koklerkednek az csak egy dolog, igaz az olyanoknak olyan is az íze. A gyorséttermek termékeit pedig nem kötelező fogyasztani, de olyat sem kell mondani amit nem tudunk biztosan.
Biztos forrásból tudod, hogy 100% húsból van. És azt vajon tudod, hogy mi az amit manapság húsnak lehet mondani? Mert a kutya itt van elásva! Mivel erről pontos adatokat nem tudok mondani, nézzetek utána, érdemes. Saccper ha azt mondják egy masszára, hogy ez hús, annak egy épelméjű embert kb. 30%-át mondaná húsnak, mert van benne bőr, porc, zsír, meg egyéb eselék trutyik. Ezen kívül ott vannak még az elfogadott, ám koránt sem valószínű, hogy túlzottan egészséges E... adalékanyagok, ízfokozók, emulgeálószerek, tömegnövelő anyagok. És akkor a szójáról még nem is beszéltem. És bizony erre rámondhatják, hogy hús.
A szigorú ellenőrzésről meg annyit, hogy ezt is lehet szigorúan ellenőrizni:
(nem állítom, hogy ez van, csak a példa kedvéért)
30% szín hús,
20% zsír,
30% eselék,
20% adalékanyag.
Ha már gyors kaja, akkor KFC, bár gyanítom nekik is meg van a trükkjük, azon kívül, hogy drágább mint a meki.
"Kedves kérdező, nem tudom, hol hallotad ezt a hülyeséget."
Akkor én meg biztos forrásból mondhatom,hogy ez a válaszoló egy hülye..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!