Milyen kis naív, aki azt írta, hogy darálthúsból van..... Jót nevettem. Aranyos....
2011. febr. 9. 20:13
16/33 anonim válasza:
Mindegy miből van, ha finom :)
Én is imádom, családom is, sőt még a macska is. Jobban szereti, mint a konzerves macskakaják bármelyikét.
Szóval hiába egészségtelen, drága, porból van, meg mesterséges anyagokból attól még finom, úgyhogy havonta 1x belefér.
2011. febr. 10. 14:20
17/33 anonim válasza:
Amit az első pillanattól az utolsóig nem magad állítasz elő, az úgy is biztos tök gusztustalan volt valahol/valamikor úgyhogy igazából tök mindegy, finom és kész.
Én a mátrixban is inkább azzal tudtam azonosulni, aki kellemesen érzi magát a kreált világban a finom kajával, mint azok, akik szakadtan ülnek egy hajóban és taknyot esznek.
2011. febr. 11. 07:15
18/33 anonim válasza:
Állítólag 4 fajta DNS t állapítottak meg benne sertés, baromfi, szarvasmarha és egy ismeretlen. De már olyat is hallottam, hogy hörcsög hús. De én is úgy vagyok vele mint a többiek amikor eszem nem az jut eszembe hogy miből készült hanem, hogy a francba lehet valami ennyire finom :D
2011. febr. 11. 10:36
19/33 anonim válasza:
Hörcsöghús? Az ülések meg hangyabőrből vannak mi? :P
2011. febr. 11. 14:41
20/33 anonim válasza:
Apámnak egy gyáros haverja megmutatta miből csinálják mostanság a húst... fehér por + csirke lába alján lévő bőrke (igen amivel a szarban tapos a csirke azt eszed) ...és ne csodálkozzatok hogy mennyivel nő minden évben a rákos emberek száma... hülye magyar, meg is érdemli...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!