Amerikában más íze van a kukoricának?
1 A kukoricának is sok fajtája van, amik a szemek nagyságában, szinében és izében is nagy eltéréseket mutatnak.
2. Ugyanaz a fajta is más tulajdonságokkal rendelkezik más éghajlat és talaj esetén.
3. Ebböl következik, hogy nagy valószinüséggel más izü a kukorica Amerikában, mint MO-on.
érdekes, a Kanári szigeteken is ettem Mcdonalds szendvicset, és Ausztriában is. előbbi helyen a húspogácsa, utóbbiban a sült krumpli volt érezhetően más ízű.
most valamelyik nap egy Spanyolországban egy narancsliget mellett frissen a szüretelés után facsart és csomagolt narancslével kínáltak meg engem, teljesen más íze van, mint akár a hohes c-nek
bizonyosan a kukorica is más ízű az usában, mint itthon
Éltem amerikában, elég sokat ettem főtt kukoricát, amelyik államban volta, ott a mezőgazdaság virágzott.
Finom volt, de nem volt teljesen más íze.
Persze lehet, hogy az USA más tájain eltérő, mint pl. a szőlő, amit Californiából hoztak, közel szilva nagyságú szemekkel, mag nélkül....
Persze hogy más mert gén kezelt, gyomírószert termel a kukorica hogy a kártevők ne tegyenek benne kárt, meg növekedési hormont hogy minél hamarabb megnőjön szerinted miért olyan dagik az amerikaiak. És kukoricával tömik a tehenet, aminek 4 gyomra van és fűhöz szokott és benyúlnak a gyomrába mert nem bírja rendesen megemészteni, de ezt használják mivel olcsó és támogatja az amerikai kormány a kukorica termesztést. Már Mexicóban őshonos kukoricát sem találsz mert a genetikailag módosított kukorica ha keveredik a normális kukoricával terméketlen,vagy torz, csökevényes kukorica cső keletkezik, mindenhol elszaporodik és a gazdáknak licenst kell fizetni akinél megtalálják hogy a kukoricája genetikailag módosított fajtából van, és nem lehet újra elvetni a kukoricát.
Ajánlom figyelmetekbe ezt a filmet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!