Szeretitek az abált szalonnát?
Hm. Almával?
Felizgattál, ki fogom próbálni.
1.A marketekben "Csécsi" néven árult abáltat venni = BŰN
2. Nem mindegy milyenből abálod: a túl zsíros nem jó, de ami fontos: érett, puha legyen!
3.Nem "kis" hanem sok fokhagyma, apróra vágva, apróra vágott maréknyi DIÓBÉL, majoranna vagy oregano, kakukkfű és kevés babérlevél, no meg só. Attól függ mindez, mennyit készítesz.
4.Nagy tálra tenni, jóféle paprikával még forrón beburkolni
5.Alufóliával takard le, tedd a hidegre, majd amikor lehűlt a jégszekrény leghidegebb polcára (nem a fagyasztóba)
6. Ha már "kifagyott" akár le is fagyaszthatod a mélyhűtőben ... későbbi fogyasztásra.
Almával még nem próbáltam, de nemsokára megpróbálom :-) viszont gyengített lila hagymával, friss póréval, erjesztett tehéntúróval, és SZIKKADT (pár napos) jóféle kenyérrel - itt a reklám helye: LIPÓTI ! nagyon finom. Puha kenyérrel, péksüteménnyel enni = vétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!