Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Könnyen adagolható OLASZ...

Könnyen adagolható OLASZ sütit mondanátok?

Figyelt kérdés
A suliban olasz nap lesz,és nekem sütit kéne sütnöm,amit kis adagokban lehet elkésziteni ,vagy könnyű felvágni,nem folyik,mert svédasztalszerűség lesz...először tiramisura gondoltam,de aztán mondták,hogy olyan kell amiből csipegetni lehet,szóval nem jó :/ köszi a segitséget!!
2010. nov. 30. 15:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
mini profiterol esetleg? könnyű, egyszerű, finom...
2010. nov. 30. 16:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
panettone olasz kaláxcs szerű süti amit karácsonkor esznek nekem e a kedvencem és könnyű szeletelni :d
2010. nov. 30. 18:33
 3/4 anonim ***** válasza:

TIRAMISU

Elmész a boltba, veszel egy doboz Szarvasi Mascarpone sajtot és a doboz tetejének a belső oldalán meg találod a receptet is. Iszonyatosan finom, miután megkóstolod, a cukrászdait nem kívánod többet. Legalábbis nálunk ez így volt :)

2010. dec. 3. 16:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Bocsi, nem láttam, hogy a tiramisu nem jó :(
2010. dec. 3. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!