A balti államok konyhájára mik a legfőbb jellemzők?

Ahogy látod, a hülyék már elökerültek, és írják az értelmetlen válaszokat.
Szerintem ne itt kérdezz, hanem az egyes államok neve + konyha/receptek címszavakkal kerestess, úgy több infót kapsz.

5-ös újra, véletlen elküldtem:
egyébként nagyon hasonlítanak az oroszra, végül is évszázadokon kereszül egy állam voltak.

Kvasz, mézsör, sör, vodka
borscs, borsó, kama, káposzta, krumplis gombóc, pörkölt, sajt, túró

5: "A balti-tengeri országok megnevezés az összes, Balti-tengerrel határos országot magában foglalja: Finnország, Svédország, Észtország, Lettország, Litvánia, Oroszország, Lengyelország, Németország, Dánia."
Tehát a fő kérdésre válaszolva marhaság, hogy a baltiak olyanok lennének, mint az oroszok.
Én a németet (Nordsee, Ostsee környéke, SH), dánt ismerem. Hal, rák a fő irány.
Ha a címkéket nézzük, hogy litvánia érdekli, abban lehet valami.

9 igaz. Túlságosan kapkodtam. A teljes cikk:
"A balti-tengeri országok megnevezés az összes, Balti-tengerrel határos országot magában foglalja: Finnország, Svédország, Észtország, Lettország, Litvánia, Oroszország, Lengyelország, Németország, Dánia.
A balti országok azonban csak a három kis országot takarják: Észtország, Lettország és Litvánia."
Így más a fekvése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!