Csirkemell vs csirkecomb?
Figyelt kérdés
Tikka masala-t szeretnék készíteni de nem tudom melyikkel lenne jobb🇮🇳
(1kg csirkecombból filézés után mennyi marad egyébként?)
nov. 27. 19:35
1/8 anonim válasza:
Nagyjából 1kg mínusz a csont súlya.
Amúgy én combból csinálnám zsírosabb és szaftosabb.
2/8 anonim válasza:
Mellből szokták csinálni, de nincs sok jelentősége, nem a csirke íze fog dominálni.
4/8 anonim válasza:
Eredetileg is combból készítik, a mell csak divatötlet, de szerintem kevésbé paszol, mint a comb
5/8 anonim válasza:
A mellnek sok íze nincs, totál se íze lesz ha csak az van benne.
Én combot, szárnyat tennék bele, a csontokból több íz fő ki, és kollagén miatt jobb lesz az állaga is. Ez meg inkább a porcokra, inakra, csontokra jellemző
6/8 anonim válasza:
Ja és a csontos részek kb olyanok mint a babérlevél meg a fahéjrúd, az íze miatt megy bele, de nem kell megenni mindent ami a fazékba kerül.
A curry amúgy is egy olajos kaja, mind úgy kezdi, hogy megdinszteli a fűszereket egy kis gheeben, ez nem egy diétás étel.
7/8 anonim válasza:
6-os: nagyrészt igaz, amikoet írtál, de a curry NEM olajos étel, mert NINCS BENNE olaj. A ghee ugyanis tisztított vaj, ezért az ezzel készült ételt lehet lehet vajasnak vagy zsírosnak (zsír=zsiradék értelemben) mondani, de olajosnak nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!