1/12 anonim válasza:
Ki minek látja szerintem inkább csónak de van aki a Renault jelből is azt látja
2/12 anonim válasza:
Ki miben szenved hiányt, azt látja bele.
3/12 anonim válasza:
Benne vagyok pár anyukás FB csoportban, ők meg minden henger (vagy csak ahhoz hasonlító) alakú tárgyra ráfogják, hogy "haha gugi"
Nem tudom, nekem nem pna jut róla eszembe, pedig nem vagyok prűd.
5/12 anonim válasza:
4. Gondolod, hogy roppant érdekes és értékes ez a hozzászólásod? Ám én voltam úttörő, és ügye azt tanultuk, hogy ott segítünk, ahol tudunk. Ez egy török étel, kicsit a pizzára hasonlít.
6/12 anonim válasza:
Mert "csapkodva" nyújtják ki, így a legegyszerűbb és leggyorsabb egyenletes vastagságúra kinyújtani, attól meg automatikusan ilyen alakja lesz.
7/12 anonim válasza:
Azért az fura, hogy a 4. trágár érdeklődése felértékelt, a feleletem meg nullán áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!