A kérdező szavazást indított:
Gyoza
Baozhi
Tortellini
Pelmenyi
27 szavazat
3/7 anonim válasza:
Oroszországban a kis alaplével tálalt pelmenyi sok-sok kapros tejföllel, ecettel, mellé párolt káposzta. Most konkrétan kifojt a nyálam. :D Pedig sokan nem szeretik, én sajnos addig tudnám enni míg ki nem dőlök.
Olaszból a ricottás - spenótos a kedvencem, de szoktam csinálni bolognai töltelékkel is.
Baot egyszerűen nem tudom eltalálni. Sose lesz olyan, mintha felhőbe harapnál, pedig a lakásom alatt lakó kínaié olyan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!