Hogyan készítitek azt az ázsiai zöldséges levest, amiben egész főtt tojás is van?
Nyuszikám, Ázsia kųrva nagy, beletartozik India, Mongólia, Japán, Kína, Vietnám, Thaiföld, Korea... az emberiség nagy része ázsiai.
A főtt tojás meg egy elég alap dolog, szóval sok helyen használják levesebe.
A levesben amit szeretnél készíteni, mi volt még?
Áttetsző volt, vagy krémleves állag? (Mert pl az én külföldi páromnak a spenót tojással is leves 🤔)
Hogyan ették? Trapéz forma tálban, vagy az asztabla süllyesztett edégyből kanalaztak kis tálkába?
Nyuszikám, ha már készítettél ilyet, akkor tudod, hogyha még nem, akkor nem neked szólt a kérdés.
Fura, itt a gyakorin sok embernek ilyen kényszere van, hogy minden kérdéshez odaírogasson valamit (unalomból? frusztrációból?), akkor is, ha gőze nincs, miről van szó.
9, Ja, de egy ilyen pitsányi kis országban is mekkora hiszti van abból, hogy ki hogy főzi a halászlét, kell tészta vagy sem.
Mindezt mondjuk Kína aspektusában nézzük meg, ahol nem két népcsoport van, külön dialektusok, kultúra, stb. Szerinted ott mennyire szívják mellre, hogy kinek az öreganyja milyen irányba kavargatja a rántást, és miért csak az óramutatóval megegyező a helyes? 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!