Mi az a kaja amit sosem tudsz megunni és bármikor meg tudnád enni, bármennyiszer?
Figyelt kérdés
2023. máj. 30. 00:02
42/55 anonim válasza:
#41 Jó választás! Én a parmezán vagy a pecorino kőkemény héját sem dobom ki, hanem csak azután - a babérlevélhez hasonlóan -, ha már belefőztem a folyékonyabb ételekbe (forró mártások, sűrített vagy turmixolt levesek, főzelékek..., de pl. a savanyú káposzta hozzáadása után is benne hagyom a Székely-káposzta pörköltjében). Nagyon fel tudja fokozni az eredő kellemes ízhatást.
Próbáljátok ki!
43/55 anonim válasza:
41 vagyok. Én sem dobom ki. Minden félét megeszek. Sőt készítem is itthon magamnak
44/55 anonim válasza:
Lasagne. Van benne minden ami kell.
Tészta amiket amúgy is szeretek.
Hús. Amit szintén szeretek.
És "zöldségek".
47/55 anonim válasza:
Ecetes borban pácolt krumplipüré rostonsült nokedlival.
48/55 anonim válasza:
Egymás után falom a hüvelyeseket.
49/55 A kérdező kommentje:
A hüvelyeseket, mi? :D
2023. szept. 3. 20:59
50/55 A kérdező kommentje:
"41 vagyok. Én sem dobom ki. Minden félét megeszek. Sőt készítem is itthon magamnak"
Állatokat tartasz, vagy másoktól veszed hozzá a tejet?
2023. szept. 3. 21:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!