Mi az a kaja amit sosem tudsz megunni és bármikor meg tudnád enni, bármennyiszer?
Figyelt kérdés
2023. máj. 30. 00:02
11/55 anonim válasza:
Megvannak a kedvenc ételeim, de ha napi szinten azt kellene ennem, előbb, vagy utóbb, mindegyiket megunnám.
14/55 anonim válasza:
Másnapos sültkrumpli vajban atsutve. Tudom, szörnyen hangzik, de én imádom 🥰🥰🥰
15/55 anonim válasza:
Pizza, pogácsa minden változatban, hamburger, bolognai rakott tészta, krumplis tészta, rakott karfiol és brokkoli.
19/55 anonim válasza:
Mindig azt szoktam mondani, ha egy nő palacsintát tud csinálni akkor nyert ügye van nálam . :D
Voccet fére téve nem tudom elképzelni megunjam a palacsintát. Egyszerűen nagyon szerettem.
20/55 anonim válasza:
Bármi a be van panírozva és kirántva. Úgy pl. megeszem még a karfiolt is, amit amúgy nem vennék a számba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!