1/5 anonim válasza:
Az Egyesült Királyságban és Írországban a ”tea”, mint szokás nem csak a teával szervírozott uzsonnát jelenti, hanem ezt az elnevezést használják akkor is, ha tea helyett cidert, gyümölcslevet vagy sört isznak.
Pl. Az ötórai tea egy igényes, körülbelül egy órán át tartó kisétkezés. A tea mellé vajas vagy dzsemes kenyeret, szendvicsfalatkákat, desszerteket, kekszeket fogyasztanak hagyományosan.
2/5 anonim válasza:
Mert a tea sokkal finomabb. Én is kávét csak akkor iszom, ha nem lehet elkerülni, teát amikor csak lehet. A jó kávé borzasztó ritka, a legtöbb ember azt szereti, ha méregerös, keserü, savanyú, ami szerintem az ihatatlan határán van.
3/5 anonim válasza:
Mert India sikeresebb gyarmat volt, mint Kenya.
4/5 anonim válasza:
Mar reg nem feltetlenul, de az biztos, hogy nagy jelentosege van. Barmi is tortenjen, a vizforralo bugyogasa utan mindenki megnyugszik.
5/5 anonim válasza:
Sztem nem szeretik jobban. Szeretik ezt is, azt is. KVból inkább a hosszút, nem azt az atom erős espresso-t, mint pl mi itthon. És már az angolok sem angolok, ha érted, h mire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!