Milyen az a "Gitáros Hamburger"?
Figyelt kérdés
Rengeteg helyen hallottam már ezt, de soha nem tudtam elképzelni mit jelent, vagy hogy mit raknak bele, amitől "Gitáros"...2023. ápr. 24. 16:56
1/7 anonim válasza:
Gondolom a Zing Guitar Hero burgere lenne az.
2/7 anonim válasza:
Amikor van benne cucc rendesen, két harapás után a túloldalán kiszabadul egy adag feltét, egyenesen az ingeden landol. Jellemző gitározós mozgással, a hamburgert oldalra eltartva, másik kézzel a pólón szaporán pengetve próbálsz úgy csinálni, mint akit érdekel. Innen a név.
3/7 anonim válasza:
Azt hívják gitáros hamburgernek, amiből kifolyik minden a másik oldalon, amikor beleharapsz. Tehát véletlenül sem a mekis, hanem amit rendes hamburgerezőkben lehet enni, meg amiket büfékben adtak régen tele paradicsommal, szószokkal, káposztával.
Ezer éves kifejezés, kedves első, guitar hero sem volt még, amikor ezt már használták, nemhogy ilyen nevű hamburger. 😂😂😂 De gondolom még nagyon kis fiatalka vagy, aranyos volt ez az asszociációd.
4/7 Koplárovics Béci válasza:
Amikor leeszed magad hamburgerszósszal (esetleg plusz extrákkal), és az egyik kezedben a hamburgert feltartod, mintha a gitár fejét fognád, közben a szószos hasadat nézed, és a másik kezeddel söpörgeted le a cuccot a hasadról, mintha pengetnél... és közben motyogod, hogy "csak tudnám miért hívják ezt gitárburgernek?!?!?". Na az a gitárburger!
5/7 anonim válasza:
én még sosem hallottam ezt a kifejezést, jó olvasni hogy mit is takar. felénk aki bevállal helyi fogyasztásra ilyen széthulló túltolt burgert az általában kellően eltartva magától eszi hogy a tálba/szalvétára potyogjon mint ruhára
6/7 anonim válasza:
Esetleg kis papírzacsiban van, ami nem ázik el olyan könnyen, és a végén ki lehet hörpinteni belőle a bigyókat.
7/7 A kérdező kommentje:
Egyes, tééényleeeg, akkor innen volt ismerős... Nemrég voltam a Zingben, akkor hallhattam először, késöbb meg amikor házilag sütöttünk hamburgert, és az valószínű arra utalhatott, amit a többiek írnak. Köszi a válaszokat!☺️
2023. ápr. 24. 23:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!