A házipálinka csodaelixir?
Mivel toplistásak vagyunk alkoholfüggőségben, nem is értem hogy nem tudod magadtól a választ.
A pálinka nagy mennyiségben gyógyszer, kis mennyiségben nem isszuk
"és mindenből lehet főzni."
Ezt mégis hogy értsük? Nem, nem kóstolom meg a pálinkádat.
Csodaelixir.
Megfelelő mennyiség elfogyasztása után az ember perfect módon képes különböző állathangokat kiadni, akár több szólamban is.
Ittam joviális öreg pálinkakocka jóvoltából olyan golden alma pálinkát, amitől az egész társaság ölelkezős lett, és ténylegesen a jóságé volt a pálya, nem a minél jobban beállásé. Jártam így Othello borral is, sima pet flakonos, át-átöntögetős, kupakot súlyszelep helyett használós módszerrel készült, spontán erjesztéssel a flakonokban. Betyár szeretet flash.
Kell mögé az ember, kell mögé a tudás, kell mögé a rettenetes odafigyelés, kompromisszummentes tisztítás és fertőtlenítés, és tökéletes türelem. Ha bármelyik nincs, elveszett a csoda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!