Mondanátok igazi proli kajákat és italokat? Amiket az igazi prolik fogyasztanak, vagy fogyasztottak régebben. Lehet hideg- vagy melegétel is.
Figyelt kérdés
2023. márc. 13. 14:45
11/37 anonim válasza:
Nem tudom mi számít szerinted proli ételnek. A nélkülözés miatti találékonyság és olcsó alapanyagok biztos, hogy nem ezt jelentik. Ugyanolyan gondossággal főzték-sütötték és jó szívvel táplálták a családjaikat a szegényebb réteg tagjai is.
12/37 anonim válasza:
Láttam régen a melósokat, tejfölt kiflibe mártogatni reggelire. Sztem az tipikus volt.
De van a nóta is hogy keserű magában a hagyma, szóval az ilyen hagyma-szalonna- kenyér meg agrárproletár happy meal lehetett.
A lecsó kolbász, vagdalt hús, spam talán az alja, de sokan szeretik, ha például azon nőttek fel, érthető.
13/37 anonim válasza:
Igénytelenül fogalmazni nem proli? ("tejfölt kiflibe mártogatni")
Egyébként nem, ez sem proli egyáltalán.
14/37 A kérdező kommentje:
15:46. nem szegényekre gondoltam, hanem proli úgy mint közönséges, műveletlen, igénytelen emberek által fogyasztott ételek/italok érdekelnek. a szegénység nem szégyen, az utóbbi tulajdonságok inkább azok.
2023. márc. 13. 15:52
17/37 anonim válasza:
13: neked az, mert magadból indultál ki. Másnak cdak figyelmetlenség. A kérdés arról szól mit fogyasztanak/ fogyasztottak a proletárok. Nekem ez volt a megfigyelésem, így ez nem vitaalap. Ezzel akarsz vitatkozni vagy inkább csak fáj, hogy proli vagy, azért kötözködsz ilyen szánalmasan? Ha proli vagy és fáj, azért csak magad hibáztasd. :D
18/37 anonim válasza:
A tejföl most egyrészt baromi drága, másrészt egy jó minőségű tejföl egészséges tejtermék, és az a kifli, na az még látott búzát meg péket.
19/37 anonim válasza:
Tehát mégegyszer, mert latom hogy nem megy: tanulmanyozd a kérdést lassabban. A kérdés nem a tejföl áráról vagy a kifli elettani előnyeiről szól, hanem a proletárok régi/jelenlegi étkezési szokásairól. Én régen ezt láttam. Talán a "proletár" szót nem érted, vagy a "régen"szót. De leginkább semmit se.
20/37 anonim válasza:
A "mindent kanállal enni", az "egy ebéd egy tányér", a TV elött enni, mert rendesen megteríteni sznob dolog, meg hasonlók az, ami szerintem proli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!