Mi lehet ez az étel és hogyan kell elkészíteni?
Tunéziában, egy szállodában ettem. Wokban/seprenyűben sütütték olajban. Fehér a beljese, vmi könnyű (talán habos) tésztából van és sárga színűre sül. Sós, kicsit sajtos ízű. Kisebb ökölnyi golyók. Talán a lángoshoz tudnám hasonlítani jellegre, de az íze teljesen más és puhább is, nem sül olyan "kérgesre", keményre mint a lángos. Nem tudom miylen köretet való hozzá, és semmiylen szószt nem öntöttek rá. Nem tudom azt se hogy helyi specialitás-e, de nagyon ízlett.:D
Ha vki tudja mi ez légyszí arja le, ha tud receptet az is jó lenne.:) Köszönöm előre is.
én a kuszkuszra gondoltam. lehet, hogy nem igy irják, és nem mernék megesküdni rá, hogy az. A receptjét se tudom, de próbálj meg rákeresni.
Lehet, hogy azzal többre mész, ha megnézed Tunézia nemzeti ételeit valahol, hátha ott ráismersz.
biztos hogy nem a kuszkusz mert az egy buza töret ami vízzel leforrázva tarhonya szerű köret...
indiai ételek közt keresd mert ott vannak ilyen lángos szerű kenyé lepények...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!