A zsidók mivel eszik a sóletet?
Figyelt kérdés
A legtöbb kifőzdében vagy kiszállítónál füstölt tarját adnak hozzá, finomnak finom, de nem hiszem, hogy túl autentikus lenne.2022. júl. 7. 19:13
1/7 anonim válasza:
Füstölt libanyakkal. Vagy libamellel, libacombbal, marhaszeggyel.
2/7 anonim válasza:
"A legtöbb kifőzdében vagy kiszállítónál füstölt tarját adnak hozzá"
Akkor az csak egy utánzat
3/7 anonim válasza:
Füstölt marha, töltött libanyak, főtt tojás
5/7 anonim válasza:
Füstölt libamell általában.
Amúgy sem esznek sertést.
6/7 A kérdező kommentje:
#5 Igen, ez utóbbira céloztam :)
2022. júl. 8. 12:43
7/7 anonim válasza:
Itt egy igazán jó recept, ami amellett hogy látványosan bemutatja, tényleg illeszkedik a "kóser" vonalhoz (azaz amit a zsidó vallás engedélyez). Azaz semmi sertés származék.
https://www.youtube.com/watch?v=_KpNWzLP3qE
Igazán "kóser" akkor lenne, ha magukat az állatokat is hivatásos sakter (azaz szakképzett, zsidó vallású mészáros) az előírt szabályok és vallási hagyományok betartása szerint vágta le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!