Magyar ajándékot ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Spanyolországba megyek egy Magyar ismerőshöz aki 10 éve ott él.Szeretném meglepni őt és két kisgyermekét valami tipikus Magyar aprósággal! Repülővel megyek , úgyhogy az utat is figyelembe kell venni.Valami ötletet szeretnék kérni.2022. júl. 3. 16:47
2/7 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, mire vágynak.
Én amikor mentem a madridi rokonokhoz, az unokatesómnak savanyúságokat és túrót vittem, mert meg van veszve értük és ott nem tud ilyeneket venni, a férjének meg egy magyar bort.
3/7 anonim válasza:
Én túrórudit vinnék :)
Vagy valami olyat amire már vágynak
4/7 anonim válasza:
Szerintem jobb nem meglepetést kitalálni, hanem megkérdezni, mi az, amit szeretnének.
Én is külföldön élek jó ideje, de ha nekem valaki túrót, túrórudit hozna vagy netán pálinkát, nem biztos, hogy tudnék elég jó képet vágni hozzá, ezek egyikét sem szeretjük.
Szóval kérdezz tá, lehet, hogy nem meglepetés, de legalább örülni fognak neki.
5/7 anonim válasza:
Mondjuk azt sem ártana nézni, hogy 40 fok van. (Túróra és túrórudira gondolván...)
6/7 A kérdező kommentje:
Romlandó étel 40 fokban repülővel...sajnos nem szerencsés.
2022. júl. 4. 08:17
7/7 anonim válasza:
Mindenképp kérdezd meg, mit szeretnek!
Ugyanebben a helyzetben tőlem magyar fűszerpaprikát kértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!