Mi a véleményetek a kínai ételekről, éttermekről?
7!
Teljesen jogos amit írsz, köszönöm a pontosítást!
Én igazából arra gondoltam hogy itthon Magyarországon nem valószínű hogy kutyahúst adnának.
#15 Én is erre gondoltam. Igazából mindenki leirta előttem a lényeget, hogy nincs kutya meg macskahús a kínai éttermekben. Nincs egy olyan jel sem ami miatt bármiféle okunk lenne ezt gondolni. Nekem eléggé csirkének tűnik amit ott felszolgálnak ízre is és külsőleg is és egy csirkehús felismeréséhez azért nem kell nagy szakértelem. Egy húsevő ragadozónak pedig nem lehet úgy feltálalni a husát, hogy az a csirkéhez hasonlítson bármennyire is.🤣🤣🤣
Meg amúgy is, honnan szereznének be kutyákat? Magyarországon illegális kutyát húsáért tenyészteni. Kóbor kutyákat pedig kinek lenne szabadideje befogni, az ott dolgozó emberek munka után az utcákat járják kóbor kutyákra vadászva, vagy hogy gondolja ezt aki ilyeneket terjeszt? 🤣 Ha mégis megtennék - ami nehéz lenne alapból annyi kutyát találni hogy legyen elég hús a felszolgáláshoz, márcsak emiatt sem érné meg nekik- a vendégeknek feltűnne, hogy más az állaga a húsnak. Ráadásul -mivel nem vágóhídról származó húsról lenne szó- valószínűleg betegségeket is terjesztene. A vágóhídon is eléggé kivizsgálják és kiválogatják a húsokat, hogy melyik veszélyes és melyik nem. A kínai éttermek pedig ugyanonnan szerzik a húst mint bármelyik más étterem az országban. Nem érné meg nekik kutyát felszolgálni semmilyen szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!