Miből csináljak gyros-hoz csípős öntetet?
Figyelt kérdés
Köszi előre is a válaszokat!2010. szept. 7. 13:40
1/5 anonim válasza:
Erős Pitstát kicsit hígíts fel. Paradicsomos ne legyen semmiképp, az nem illik hozzá, a legjobb szerintem a Pista!
3/5 orsybaba88 válasza:
kefírből, natúr joghurtból, tejfölből is lehet, jó sok paprikát, erős pistát, chilit, vagy borsot tegyél bele
4/5 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy felesben tejföl-joghurt, sok fokhagyma, kapor, só, bors bele, és Erős Pistát keverek hozzá. Bár a sózásra ilyenkor figyelni kell, mert ugye az Erős Pista is elég sós. Szóval először a Pista, és utána még sózhatod.
5/5 anonim válasza:
A gyrosos is úgy csinálja, hogy az erős pistát picit felvizezi. Csak annyira hogy folyós legyen. (Megkérdeztem) Én is itthon elkészítettem, és teljesen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!