Kinél mi rottyant ( Mit főztetek) a kis fazékban a hétvégén?
Figyelt kérdés
Jól sikerült, ízlett mindenkinek.
Mára még maradt belőle, vagy még holnapra is jut a maradékból.
2021. okt. 18. 09:21
1/8 anonim válasza:
Boeuf bourguignon volt lyoni burgonya tortával, vagyis vörösboros marharagu hagymas - szerecsendiós sült krumplipürével. Igen, jól sikerült, maradt mára, azt reggeliztem 😶
2/8 anonim válasza:
Nálunk borsófőzelék készült, nem tipikus vasárnapi ebéd, de mindkettőnknek nagy kedvence. :D
Maradt még mára is.
3/8 anonim válasza:
Hehe, minden etelt el tudok készíteni, kivéve a borsofozeleket. Ez nálam vagy vizes vacak, vagy beton cucc lesz. 😶 Pedig szeretem, vagyis szeretném nagyon. Első voltam
4/8 anonim válasza:
Nekünk is most sikerült először jól, eddig vagy leves lett vagy tömb. :D de nem adtuk fel!
5/8 anonim válasza:
Jó tudni, hogy nem vagyok ezzel egyedül. 😁
6/8 anonim válasza:
Paradicsomos hús gombóc, tyúk húsleves. Maradt mára is.
7/8 anonim válasza:
Előre főzök pár napra, szóval sokminden
Bent
-gombás-mozzarellás csirkr
-pörkölt
-kissebbségi pecsenye
Kint
- tépett disznó
-velőscsont
-armadrillótojás
És mindezt megkoronázandó 25liter ipa
8/8 anonim válasza:
Szabolcsi töltött káposzta szabad tűzön
Házi fűszeres héjas krumpli mangalicazsírban szintén szabad tűzön
Káposztás cvekedli a konyhában
Mákos süti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!