1/9 anonim válasza:
Tegnapról van marhahúsleves. Ma gombás sertésragu tésztával.
2/9 anonim válasza:
Tárkonyos raguleves, tejszínes csirkemell tavaszi zöldséges rizzsel.
3/9 anonim válasza:
Mára volt még gyümölcsleves, rántott hal, párolt zöldség, tepsis krumpli.
Holnapra kelkáposztafőzeléket főztem, majd frissen sütünk hozzá kolbászt.
Tervezek még a hétre tejfölös csirkét tésztával, brokkolis pulykamellet rizzsel. Szerintem paradicsomleves és májgombócleves lesz még.
4/9 anonim válasza:
Lencsés cukkini salátát házi falafellel.
6/9 anonim válasza:
Semmit. Van zöldborsóleves, meg múlt hét péntekről még máj. Este vettem ki a fagyóból.
7/9 anonim válasza:
Tegnap páromnak házi hambi volt, nekem maradék resztelt máj friss kenyérrel, salátával.
Ma zöldségleves és bolognai gm tésztával, sajttal, és holnapra pácoltam be húst.
Az a félkegyelmű, aki nemrégiben belém állt, hogy én mindig raclette-et készítek, nagyon téved. ;)
8/9 anonim válasza:
Ma darált húsos rakott cukkini volt, ebből marad holnapra is. Pénteken chili sin carne-t készítek, azt is esszük majd 2 napig.
9/9 anonim válasza:
Tarhonyas lecsot, meg volt tegnaprol resztelt majd fott krumplival
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!