Az amerikaiak és kanadaiak szoktak főzeléket csinálni maguknak?
Szerinted a világ összes konyhájában létezik főzelék, mint ételfajta?😂😂
Nem "túl póriasnak" tartják, hanem egyáltalán nem ismerik, ahogy te sem az amerikai tradicionális ételek 90%-át.
Nem ismerik, nincsenek náluk ilyen ételek.
Amennyire tudom, a főzelék félék kimondottan magyar ételek. Maximum a környező országokban ismerik még őket.
De mitől lenne pórias? Hisz egyáltalán nem rossz ételek.
egyes te mit kérdezel vissza egy olyan oldalon aminek a lényege, hogy kérdéseket teszünk fel te pedig válaszolsz?
persze nem ismerem az ételeik 90 százalékát ez is nagyon értelmes válasz volt
kettes a magyar ételek sokszor póriasak mert itt történelmileg a szegénység a jellemző ezért érdekes, ha más gazdagabb helyeken is esznek olyat amit itt, egy régebbi kérdésem:
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__nemzetek-etele..
Kösz, hogy magadtól linkeled a idiótaságod további bizonyítékát.
Jó eséllyel nem ismered az amerikai tradicionális ételek 90%-át. De tegyünk egy próbát, persze szigorúan Google nélkül, csak fejből: mi náluk a "pogácsa" és mivel fogyasztják? Mi a garbage plate vagy a Cincinnati chili? Reggelire milyen formában szeretik a krumplit? Észak-Keleten mi a híres "leves"?
Ja, hogy még a végén kiderül, hogy nem csak hotdogot meg burgert esznek évi 365 nap?😂
amiket mondasz az kb a maradék 20 százaléka, a nagy része meg bizony kimerül a sültkrumpli, rántott csirke, BBQ, mac N cheese, pizza, taco, hamburger, chili ételekben, de nincs ezzel baj, én is ezeket szeretem
idióta meg maximum te vagy itt, hisz arra, nem tudsz reagálni, hogy miért kérdezel vissza, egy olyan helyen ahol épp, hogy válaszolni kell a feltett kérdésre😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!