English Breakfast teát hol tudok venni?
A britishstore.hu-n kívül van még olyan webshop ahol igazi angol English Breakfast teát árulnak?
Sajnos nem vagyok pesti, itt meg nincs olyan bolt, ahol lenne.
Spar
Lidl
Auchan
Tesco
Bármelyik nagyobb élelmiszerboltban vannak ilyen teák. Bár én az Earl Grey teákat szeretem, de a Liptonnak van kifejezetten English Breakfast teái.
Kérdező, kicsit tévedésben vagy. Amire te gondolsz "angol import" alatt ugyanolyan globális óriáscégek alsó-középkategóriás minőségű termékei, mint nálunk a Lipton, csak neked hangzik exotikusabban a nevük, mert sosem hallottad őket korábban.
Az Ázsia Boltban van némi kínálat, a tea szóra majdnem 1400 terméktalálatot dob... Persze ezek közt mindenféle országból származó termék van.
Amit te keresel azt pl. P&G, Twinnings, Yorkshire, Pukka, Tetley márkanevek alatt találod.
De ezek minőségben köszönőviszonyban sincsenek egy igazi, minőségi szálas teával, amit teaszaküzletekben kaphatsz, egyébként teljesen hasonló áron.
"Az a fajta szálas tea és reggeli lakomázás, amire te gondolsz, az csak filmekben létezik."
Ez túlzás, Budapesten is van afternoon tea (igaz, kb. csak a Four Seasonsben). Ami nyilván nem breakfast tea, de a kérdező kb. ugyanarra gondol.
"Az a fajta szálas tea és reggeli lakomázás, amire te gondolsz, az csak filmekben létezik."
Hát én nem a filmekben élek, de nálam van szálas tea itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!