Sógor megy ki londonba hamarosan de bizonytalan a nyugati ételekkel kapcsolatban. Van olyan jó a kolbász a Tescóban mint itt nálunk Tirgu Muresben? Elvileg EU mindkettő szóval ugyanannak kene lenie.
Átszakadt a lemez nálad, komám?
Már írtuk, hkgy nem.
Nem értem!!
Mi miatt nem?? Ment repülön vitt magával húsos szendvicset nem vettek el!
Ez miért más??
Bőröndbe be csomagolja, sulyra vigyáz
Kisebb mennyiségű élelmiszert 1-2 kg lehet!!!!!!!!!!!!!444444444!44!!4444444!!!!44!
Mert nem, ez a szabály olvass utána,hadd ne basszak már el én az életemből 1-órát csak azért mert apósod kutyakajának se való szemetet akar cuccolni!!!!
Egyébként megsúgom azért mert bizonyos mennyiség felett importnak számít, Főleg hogy nem eu-s országba megy a szemét evő sógorod!!!!!!
Sógor azt mondta ő még szemelyivel megy nem szolnak erte.
Akkor a csomag ért se kelenne!!
Trollkodás ez az egész.
Ha sokáig eltartható, akkor miért van a csomagoláson néhány napos szavatossági idő?
Mondom, a teljesen hagyományos módon, valódi "bio" alapanyagokból készült, hagyományos módon füstölt készítmények legfeljebb szikkadnak egy fél év alatt (téli hónapok), de nem romlanak meg.
A gyorspác, folyékony füst csak jó íz illúzióját adja, de nem igazán tartódít.
Amire azt mondtad, hkgy ns ez az, egy olcsó lecsókolbász. Nem eltartható.
A kereskedelmi mennyiség turistafirgalomban korlátozott. A fedélzetre biztosan nem vihető fel. Feladott poggyászként, súlyhatáron belül esetleg.
A beléptetés nem tudom, hogyan történik, de ha van, lehet ott kobozzák el.
Persze, hogy lehet Csabayt UK-van kapni:
151 Silbury Blvd, Milton Keynes MK9 1LH, Vereinigtes Königreich
Ott vannak Luton mellett.
Jó hírek ezek!!!
De itt csak boltba németül tudnak???
Sógor nem beszél németül angolul meg töri a magyart is!!
Románul tudnak mert hogy szolgálják ki akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!