Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Melyik nép konyhája ízlik...

Melyik nép konyhája ízlik neked a legjobban?

Figyelt kérdés

Mexikói? Spanyol?

Török? Japán?

Olasz? Thai?

Francia? Görög? Egyéb?

2021. máj. 7. 03:16
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
91%

20

Milyen a karibi térség konyhája?

2021. máj. 7. 10:55
 22/29 anonim ***** válasza:
88%
Görögöt szeretem.
2021. máj. 7. 11:05
 23/29 anonim ***** válasza:
88%
21 Nagyon karakteres, sok gyümölcsöt használ (különlegesebbek de beszerezhetők Európában is) és a jerk fűszerkeverék is nagyon jellegzetes (kömény, szerecsendió, füstölt paprika, fahéj, chili, cayenne és allspice - ennek a nevét nem tudom magyarul).
2021. máj. 7. 11:22
 24/29 anonim ***** válasza:
88%
Egy-egy ételt innen-onnan. Pl. szeretem a sushit, pizzát, görög salátát, spagettit, tacost, egy-két ételt az indiai konyhából, stb. Kifejezetten a magyart nem szeretem, rosszul vagyok, ha valami zsíros, paprikás lében, szaftban úszik. Azért egy-két féle ételt a magyar konyhából is megeszek.
2021. máj. 7. 13:02
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Magyar, görög
2021. máj. 9. 05:17
 26/29 anonim ***** válasza:
83%
Svájci - mivel abban keveredik a német, olasz és francia is :), attól függ, melyik régióba utazunk.
2021. máj. 9. 09:51
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jöhet bármi, nyitott vagyok mindenféle ország gasztronómiájára. Minden nemzetnek vannak finom ételei, amiket kár lenne kihagyni. Várom már, hogy újra lehessen utazni, hiszen az igazán autentikus ízeket helyben lehet megkóstolni, sokszor nálunk hazai ízléshez szabják a dolgokat. Az sem rossz, de az eredeti érdekesebb.
2021. máj. 9. 17:42
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Leginkábba görög, de a mexikói is elég közel áll hozzám, valamint a thai, az indiai és a japán is

És igen, a magyar konyhából nekem a főzelékek a kedvenceim

2021. máj. 13. 11:33
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyet kell választani, akkor olasz, egy jó pastat vagy pizzát bármikor meg tudok enni ebédre

Szeretem a csípőset, ezért még a mexikóit és indiait is nagyon kedvelem.

De mindig nyitott vagyok kipróbálni új, nemzetközi ételeket.

2021. máj. 14. 11:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!