Melyik nép konyhája ízlik neked a legjobban?
Mexikói? Spanyol?
Török? Japán?
Olasz? Thai?
Francia? Görög? Egyéb?
Mint 11-nek.
Kipróbálnám még nagyon a spanyolt és a portugált. (Bár utóbbiról semmit nem tudok.)
Indiai/pakisztáni.
Egyébként a közel-keleti konyhát is szeretem, kifejezetten a libanonit.
Én a változatosságot szeretem ill. kipróbálni új dolgokat, szóval nem tudnék csak egy nemzet konyháján élni. Ha muszáj lenne választani egyet Európából, akkor talán az olasz, szeretem, hogy nem bonyolítják túl és a hangsúlyt a minőségi hozzávalókba fektetik. Az ázsiai ételek közül a koreai és a vietnámi a két kedvenc.
De szeretjük a mexikóit, spanyolt, törököt, thait, görögöt, kínait, brazilt, peruit, karibi térség konyháját, közel-keletit, marokkóit, a lengyelt, oroszt és nem utolsó sorban a magyart is (havi 1-2x, naponta túl nehéz és egyhangú lenne). Ja és a japán konyha, a párom kedvenc étele a sushi, én azt ki nem állhatom - a nyers hallal semmi bajom, de az az ecetes rizs nem megy le a torkomon, viszont egy jó ramen vagy gyoza bármikor jöhet :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!