Tavaszi tekercs tippek?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék olyan igazi, kínais tavaszi tekercset enni. Mivel nincs nyitva semmi, így próbálkozok vele itthon. Viszont kb.fele-fele arányban szétpattan vagy tocsog az olajban. Erre van valami tippetek? Már próbáltam magamnak is riszlapot csinálni és vettem készen is, mindkét esetben ez volt az eredmény.2021. ápr. 7. 08:27
1/5 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, ami eddig a legjobban bevált, hogy a (kész, nem házi!) rizslapokat megtöltöm és utána sütöben sütöm meg. Frittelni soha nem sikerült eddig, mindig kinyílik, illetve megszíjva magát olajjal, pedig rengeteg félén próbáltam.
2/5 anonim válasza:
Még egy: a tepsire úgy tedd, hogy a tekerés vége alul legyen
3/5 anonim válasza:
Hogyhogy nincs nyitva semmi??? Most vannak igazán nyitva ezek az elviteles kínai-vietnámi-thai-stb. kajáldák!
4/5 A kérdező kommentje:
3-as: ahol én lakom, be van zárva jelenleg.
2021. ápr. 7. 10:38
5/5 anonim válasza:
Leginkább kísérletezni lehet, talán videós instrukció segíthet neked, mert tudni kell, mi az a mennyiség, ami belefér, és hogy milyen szorosra kell tekerni.
Ne tegyél bele túl sokat, és szorosan tekerd, de ne szakadjon el. Ha elszakadt ki fog jönni a töltelék. Forró, bő olajban süsd ki. Ha ég, akkor vedd lejjebb, de nem lehet túl alacsony láng, mert akkor megszívja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!