Tavaszi tekercs nem ropogós?
Figyelt kérdés
Többször próbáltam tavaszi tekercset készíteni, különbözö féle tésztákkal (amiket eredetileg is írnak, nem réteslap meg leveles tészta), de sosem sikerül ropogósra sütni.
Sütöben szoktam készíteni, a boltban készen vett így szépen megsül ropogósra, amit én töltök, annál a tészta csak megpirul, de nyúlós, rágós lesz.
Ha valakinem van jó ötlete, megköszönném.
Bö olajban nem akarom sütni különbözö okok miatt, ezt légyszives ne írjátok, mégha ez is az eredetibb változat.)
2019. aug. 25. 13:35
1/4 anonim válasza:
Pedig azt sajnos bő, jó forró olajban kell sütni, attól lesz ropogós.
2/4 A kérdező kommentje:
Elvileg tudom, de amit a boltban vettem régebben fagyasztva, az a sütöben is ropogós lett.
2019. aug. 25. 14:23
3/4 anonim válasza:
Én réteslapból szoktam csinálni. Sütőben is tökéletesen ropogósra sül.
4/4 anonim válasza:
Rizs lapból kell csinálni. Beteszed olajba és megsütöd, de nem teljesen. Kiveszed és hagyod kicsit kihűlni majd visszateszed és másodszorra is megsütöd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!