Szerintetek melyik a leg közkedveltebb magyar étel?(ami tipikusan magyar, és minden családban szivesen fogyasztják?
#8 A halászlé meg a káposztás cvekedli szerintem kifejezetten "megosztó" ételek, biztos nem ezek a legközkedveltebbek.
Azt mondanám, hogy a rántott hús, amennyiben az tipikus magyar ételnek tekinthető. Vagy a paprikás krumpli.
9-es válaszoló, kb 12 féle étel volt elötted felsorolva, egyiket sem szereted.Nem tudom, ki főz Rád, de ugy lehet, nem könnyü a dolga. Kiváncsi volnék, mit szeretsz? Vagy nincsen ilyen?
Mindenkinek köszönöm a válaszát, a 9 -esnek is.
Kedves kérdező!
Érdemes gyakorolni az értő olvasást. Egy világ nyílik meg előtted. A 9. válasz a 8. kommentelonek szólt. Tudod, ez azt jelenti, az ő válaszára reagáltam.
"Halászlé, túróscsusza, káposztás cvekedli, kürtős kalács, stb."
Ez itt konkrétan 4 étel. Nos, esélyes, hogy a te nem szeretem listádon is szerepel minimum 4 étel. Millió más van, amit szeretek.Pl a témánál maradva ilyen a pörkölt, és a gulyás is.
Főzni meg nem kell rám, főzök magadra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!