A "kacsa" melyik részéből van az, amelyiket a kínai kajáldákban lehet kapni?
Figyelt kérdés
2021. jan. 17. 10:06
2/12 anonim válasza:
4/12 anonim válasza:
5/12 A kérdező kommentje:
Jó, de kacsa van rajta :D
2021. jan. 17. 10:31
6/12 anonim válasza:
7/12 anonim válasza:
Kacsa comb vagy mell, a kacsának nincs más olyan része, amiből ilyen vastag darabokat lehet vágni. De mivel ezek drága darabok, nem ezeket veszik meg, hanem a vágóhídi nyesedéket, ami a comb és mell formázásnál lejön
9/12 anonim válasza:
10/12 anonim válasza:
Igazi kínai éttermekben combhúst maximum wok ételekben kapsz, legtöbb esetben viszont fel sem használják. Mellből csak a bőrhöz közeli zsíros részeket. A legtöbb kínai konyhában a kacsa lényege a fej, a láb, előételként a nyelv, meg grillezve a szív és a vese, illetve legfőképp a bőre.
A linkelt képen inkább a magyar ízlésre szabott szójaszósszal locsolt, szétfőzött tésztás, melegített dologról van szó, amiből egy nagy adagot kapni 1300-ért remek dolog egy másnapos ebédhez, csak több köze van Szabolcshoz, mint Szecsuánhoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!