Hogyan csináljak mochit és dangot? Bővebben lent.
Szereztem be rizslisztet, de utána láttam neten, hogy csak mochiko (ragadós,cukros) rizslisztből jó, amit én nem igazán tudok beszerezni. Sima rizslisztből nem tudok csinálni, vagy nincs hozzá valami más recept amihez ez is jó? Ráadásul van pár recept amiben mikrózzák vagy gőzölik a tésztát, viszont nekünk se mikrónk se gőzölőnk nincs.
Dangot is szeretnék csinálni, amihez szintén rizsliszt kell, ahhoz is csak a mochiko jó, vagy szerintetek lehet simával is? Soha nem csináltam meg egyiket se 😅
Szóval ehhez a kettőhöz van valakinek valami bevált receptje ami sima rizslisztből van, és nem kell mikrózni vagy gőzölni, vagy adjam fel?
Elég bonyolultnak tűnik és speciális dolgokkal készítik, szerintem házilag ez nem lesz ugyanolyan soha. Egyre több helyen lehet kapni, amúgy én ma az Auchan nemzetközi részénél is láttam, nem csak ázsiai boltokban.
Hatos: igen, nagyon sok fajtája van a mochinak, ez elég bonyolultnak tűnik, és szerintem az alapanyagokat is ők állítják elő. Én kész alapanyagokat kerestem hozzá, úgy azért sokkal egyszerűbb :)
Meg fogom nézni az Auchanban, köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!