Az orosz ételekben miért van mindig citrom? Szibériában nem terem meg.
Figyelt kérdés
#orosz #Szoljánka
2020. dec. 22. 12:49
2/8 anonim válasza:
A bors sem terem meg (nálunk sem) oszt' mégis használják...
3/8 anonim válasza:
Hú ha. Mi magyarok sem nagyon ennénk semmit sem, ha csak őshonos növényeket ehetnénk.
4/8 anonim válasza:
A hagyományos orosz ételek nagytöbbsége savanyú ízvilágú. Ezt régen elérték az ecet használatával de mivel az orosz konyha mindig is nyitott volt az újdonságok bevezetésére, így a citrom vette át ezt a szerepet. Ma már nem jelent gondot a beszerzése sehol a világon.
5/8 anonim válasza:
Az eredeti orosz ételekbe ( savagykás ízvilág ) most is ecetet használnak, de nálunk Európában az orosz konyha ízesítése ( savanyítás ) citrommaal történik. Ez gasztronómiai kultúra kérdése !
6/8 anonim válasza:
A tequila mindig hamarabb elfogy mint a citrom ezért belerakják minden ételbe a maradékot 😁
7/8 anonim válasza:
Mert Oroszország az Szibéria, mi? Csapd fel a földrajzi atlaszod jó gyerek. Csak a halas ételekhez adnak citromot. Szerinted mindenhez. Belőled 5 csillagos séf lesz. Ide szabad köpködni...... N
8/8 anonim válasza:
A Fekete-tenger partvidékén viszont megterem Oroszországban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!