Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » A kuszkusz miért annyira...

A kuszkusz miért annyira fontos a marokkóiak számára?

Figyelt kérdés
Marokkó kapcsán mindenki azt mondja kajáról, hogy kuszkusz így, kuszkusz úgy, de miért kuszkuszozik mindenki?

2020. szept. 6. 20:01
 1/3 anonim ***** válasza:
95%
Mert a rizs nem terem meg a sivatagban, ezért eszik helyette a búzát.
2020. szept. 6. 20:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
90%
Azért, mert ez ott az általános köret, amit szinte minden ételükhöz használnak. Pont, mint a Dél-kelet Ázsiában a rizs, vagy Mexikóban a tortilla, esetleg még olaszoknál a pasta, bár utóbbi eléggé gyűjtőfogalom, és messze nem fedi le az olasz konyhát.
2020. szept. 6. 20:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Azért, amiért minden 2. magyar recept krumpli vagy tészta alapú és tartalmaz por paprikát és/vagy tejfölt.


Minden konyha azt használja ami gyakori az adott régióban.

2020. szept. 6. 23:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!