A kuszkusz miért annyira fontos a marokkóiak számára?
Figyelt kérdés
Marokkó kapcsán mindenki azt mondja kajáról, hogy kuszkusz így, kuszkusz úgy, de miért kuszkuszozik mindenki?2020. szept. 6. 20:01
1/3 anonim válasza:
Mert a rizs nem terem meg a sivatagban, ezért eszik helyette a búzát.
2/3 anonim válasza:
Azért, mert ez ott az általános köret, amit szinte minden ételükhöz használnak. Pont, mint a Dél-kelet Ázsiában a rizs, vagy Mexikóban a tortilla, esetleg még olaszoknál a pasta, bár utóbbi eléggé gyűjtőfogalom, és messze nem fedi le az olasz konyhát.
3/3 anonim válasza:
Azért, amiért minden 2. magyar recept krumpli vagy tészta alapú és tartalmaz por paprikát és/vagy tejfölt.
Minden konyha azt használja ami gyakori az adott régióban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!