Hogyan lehet egy finom görög kávét főzni?
Figyelt kérdés
2020. aug. 10. 16:31
1/1 anonim válasza:
Google, legelső találat!
"A görög kávét nagyon finomra őrölt kávéból készítik, egész szertartás kötődik hozzá. Nem utólag édesítik, hanem már a cukorral együtt főzik, a kávét és a cukrot vízzel felforralják, és nem szűrik le. A zaccal együtt öntik a csészébe. Amikor a zacc leült az aljára, akkor lehet inni a kávét. A vidéki, idős embereknek ez az „igazi kávé” csak ilyet isznak. A görög kávéhoz nagyon finomra őrölt kávé szükséges, én a porcukorhoz tudnám hasonlítani. A nálunk kapható kávék ennek nem igazán felelnek meg. De szerencsére vannak boltok, ahol már be lehet szerezni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!