Püspökfalat?Miért hívják a csirke legnemesebb részét, a farrészt püspökfalatnak, van ennek valamilyen története?
Figyelt kérdés
2020. júl. 19. 13:18
11/11 mustafa33 válasza:
A baromfi vágási részei pedig elölről hátrafelé: (taraj), nyak, mell, szárnyak, farhát, combok, (lábak) püspökfalat. A belsőrészek: szív, máj, zúza. A vese és tüdő nem szoktak általában felhasználásra kerülni, a fej is csak egyes helyeken. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!