Hol ettétek eddig a legfinomabb hamburgereteket? (lehetőleg Magyarország és pontos címmel) Mi volt benne?
Isteni a hamburger tatán a fáklya utcában(FALÓ büfé).Én legjobban a sajtos-kukoricásat szeretem.
És isteni az amit én csinálok, egyedül a hamburger zsemlét veszem boltban, a húst én készítem házilag. 1/2 kg darált húsból (lehet sertés, pulyka, csirke) készítem, amibe szinte alig kell valami,őrölt fekete bors, só és egy picike majoranna. Ha egy kicsit lágy összegyúrás után én szoktam bele szórni egy kis zsemlemorzsát, annyit hogy lehessen kis golyócskákat formázni. Majd kilapítom őket tenyérrel, szép kerekre lisztbe beleforgatom és megsütöm. Sütőlapáttal kicsit megnyomkodom a forró olajban hogy ne puposra süljenek. És ízlés szerint készítem el a hamburgert. Husi, majonéz, pici kechup, kukorica, lilahagyma, paradicsom, zöldubi, salátalevél, füstölt sajt stb. Isteni finom :)
Burger King @ Szeged, Jókai utca 1.
:D
"gyalaj"-nak adok igazat :)
Én is debreceni vagyok, és a klinika előtti villamosmegállónál a kis butikba adják a világ legjobb(gyorséttermi) hamburgerét.:) A McDonald's, Burger King, és minden hamburgeres ahol ettem eddig hambit, mint elbujhat mögötte . :)
Ha arra jársz nyomj be 1-et. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!