Hol ettétek eddig a legfinomabb hamburgereteket? (lehetőleg Magyarország és pontos címmel) Mi volt benne?
Miskolc, Burger Faló (szinvaterasz)
pirított puffancs, benne 3 husi, paradicsom, ubroka, saláta, gyrosz hús, sajt, ketcup, mustár + szeretet =)
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:20
"+szeretet" Csak nem a Tiétek a büfé? :P :)
Marika néni kávézója!! Budapest IX, Angyal utca, ki ne hagyd!
Kissé drágák a hamburgerei, de két embert biztosan jóllakatnak, és szinte minden elképzelhető töltelékkel készülnek :)
én itthon ettem a legfinibbet mégpedig:
megpirított hamburgerzsemle, grillezett csirkemell, saláta,paprika uborka, lilahagyma, ketchup, majonés.. EZ AZ isten. ahogy ropog a zsömle (L)
Köszönöm szépen mindenkinek! Ahogy lehetőségeim engedik ki fogom őket próbálni! :)
Egyébként még annyi kérdésem lenne, hogy a zsemlét hogy pirítjátok meg? Kis olajon?
Szeged-Mekdonáálc :) Najó... de tényleg :P
Amúgy Szegeden a Kálvária sugárúton is van 1, ahol nagyon finom :) Pici benne a hús, de komolyan, isteni :D
Amúgy nem Mo.-n ettem életem legfinomabb hamburgereit :D [Zlatibor-Szerbia, furcsanevűváros_útbantengerfelé-Szerbia, és Zenta-Szerbia Baliban :D -és igen szerbiai vagyok [zentai]]
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:20 vagyok
nem a miénk a büfé, de tényleg olyan kedvesek a kiszolgálók :D és nagyon nagy meg finomak a hamburgerek mmm, holnap el is megyek :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!